Zonwering

 

Een unieke uitbreiding van uw woonplezier!

Met onze kwalitatief hoogwaardige schermen maakt u van uw terras een uiterst gezellige plek om vaak te vertoeven.Dit komt doordat onze knikarmschermen niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook omdat ze bijzonder duurzaam zijn.

Het brede programma biedt vele mogelijkheden voor zowel kantines, horecabedrijven, winkels alsmede de particuliere markt.

De knikarmen hebben, afhankelijk van de breedte en keuze van scherm een uitval van 1.50 mtr t/m 4mtr, tevens zijn de cassettes in diverse Ral kleuren leverbaar, u kunt de kleur geheel aanpassen aan de uitstraling van uw pand. Het schermdoek is van een voortreffelijke kwaliteit en verkrijgbaar in vele kleuren, motieven en dessins.

Wij leveren ook Somfy zon/wind automaten voor automatische besturing en beveiliging van uw zonwering.

Daarnaast zijn bij ons comfort verhogende afstandsbedieningen en tijd klokken voor het tijdig op en neer laten van uw rolluiken verkrijgbaar.

Waarom een knikarmscherm ?

Beveiliging tegen warmte en UV.

Behouden van warmte onder het scherm na zonsondergang.

Verfraaien uw woning wat. waardeverhogend werkt.

Beschermen uw privacy.

Creeren een gezellige sfeer.

Maken temperatuur en lichtinval beheersbaar.

De benamingen 2-buis of 3- buis systemen zijn afhankelijk van de breedte en uitvalmaten. Deze uitvalmaten varieren van 150cm tot en met 400cm.
waarbij de armen zijn gemonteerd aan de zijkapsteunen, meestal met een maximale breedte van 550cm, en een maximale uitval van 300cm.

2-Buis systemen:

Picca
Furore
Gotta
linea
Oliva

 

3-Buis systemen:

Twins

zijn voorzien van een extra draagbuis waardoor meerdere armen, wandsteunen en doekrolsteunen te monteren zijn.Deze schermen zijn leverbaar met een breedte van meer dan 15 meter met een uitval van 400cm. Door de sterke constructie van dit type zonnescherm kunnen grote terrassen van schaduw worden voorzien.

Zelfdragende systemen:

hebben een stevige profilering in plaats van een draagbuis de steunen zitten wel achter de knikarmen.