De Cubola

De Cubola overkapping kunt u plaatsen op een vrijstaand terras, maar ook tegen uw huis. Als u uw terras dus aansluitend aan uw huis heeft, dan is de Cubola ook zeker een optie. Maar heeft u een terras in het midden van uw tuin? Ook dan is de Cubola overkapping te plaatsen. Dan heeft u een soort tuin woonkamer vrijstaand in uw tuin. Want een terrasoverkapping zorgt eigenlijk gewoon voor een stukje extra woonkamer. Of eetkamer in het geval dat u er wil dineren of lunchen.

De Cubola in verschillende seizoenen.

De Cubola terrasoverkapping is handig in de zomer, voor het hebben van een plekje in de schaduw. Maar ook in andere seizoenen is de Cubola een goede toevoeging aan uw tuin. Denk maar aan de herfst, wanneer het nogal eens kan regenen. De kou valt in de herfst nog best wel mee, dus in de tuin zitten is dat echt nog wel lekker. Maar als het regent niet. Met een Cubola overkapping kunt u droog in uw tuin zitten. En omdat een terrasoverkapping warmte vasthoudt, kan het zelfs ’s winters heerlijk zijn om buiten te zitten. En in de lente komt de zon alweer tevoorschijn, dan kunt u weer voor het eerst in tijden buiten eten, en dan is het wel fijn als u een plekje met schaduw heeft!

Geniet zelf van de voordelen van een Cubola overkapping.

Cubola, de veelzijdige design zonwering. Afgeleid vanhet Italiaanse woord ‘cubo’, dat kubus betekent. Dit heeft direct te maken met het uiterlijk; de Cubola is namelijk vierkant of rechthoekig van vorm en heeft kenmerkende vierkante staanders.

Deze unieke zonwering is door het design moeiteloos in iedere woonomgeving in te passen. Door de variabele hoekverstelling is de Cubola naar wens te openen in schuine of vlakke stand, en alles daartussen.

De Cubola is op meerdere manieren te monteren. Wenst u een vrijstaande Cubola, een Cubola geplaatst aan de muur of zelfs meerdere Cubola´s gekoppeld?
Het is allemaal mogelijk.

De vrijstaande zonwering Cubola combineert een uniek strak design met functionaliteit voor uw terrasoverkapping.

Het product is breed inzetbaar; zowel vrijstaand, als aan de gevel komt het moderne design volledig tot zijn recht. Ongekoppeld is de maximale afmeting 6,0 x 4,0 meter bij een maximale hoogte van 3,0 meter.

Het zonnescherm is echter eindeloos koppelbaar, zodat u grote oppervlaktes kunt overspannen. Het vrijstaande terrasscherm is daarmee geschikt voor het dakterras of plaatsen achterin de tuin, maar ook ideaal als terrasoverkapping voor horecagelegenheden of (school)pleinen.

Bekijk de Cubola overkappingen en bestel die van u!