Vaak lopen mensen die hun huis willen uitbreiden tegen het probleem aan dat als er tegen het bestaande gedeelte een stuk aangebouwd gaat worden, het donker wordt in het bestaande deel. Een goede oplossing hiervoor is een lichtstraat. Met een lichtstraat kunt u uw bestaande woonkamer uitbreiden zonder een hoop lichtverlies!

Tegen de bestaande muur wordt de lichtstraat gemonteerd zo krijgt u veel licht in het bestaande woongedeelte en ook in het nieuw gedeelte.

  • Creëer uw eigen lichtstraat.Het gebruik van profielen  met optioneel polycarbonaat beglazing of glas van JPB uw lichtstraat is een lust voor het oog en mag gerust een aanwinst worden genoemd. De kwalitatief hoogwaardige aluminium profielen zorgen voor een mooie afwerking.JPB biedt diverse profielen aan waarmee snel en eenvoudig een lichtstraat met een zeer hoogwaardige afwerking te realiseren is.Ons assortiment profielen is toe te passen in een grote verscheidenheid aan ontwerpen waardoor veel (donkere) ruimtes voorzien kunnen worden van daglicht.JPB streeft voortdurend naar kwaliteit en ontwikkeling, zowel in producten als in diensten.