4 jaar geleden voor een veranda voor ons nieuwe huis bij JPB terecht gekomen. I.v.m. de afmetingen en de hoogte van de achterdeur konden veel andere leveranciers ons niet helpen. JPB heeft ons perfect geholpen en onze droomveranda gemaakt.En afgelopen maandag hebben we ze gebeld dat er tijdelijk een aantal platen uit moesten. De volgende dag stonden ze al op de stoep om het te regelen en zojuist hebben ze ze weer netjes terug geplaatst. Echt topkwaliteit en topservice. Dat vind je niet bij de goedkopere aanbieders.


Ingrid Marcus

Valkenswaard

Sinds vorige week donderdag hebben wij een prachtige terrasoverkapping die helemaal aan onze verwachtingen voldoet. Echt vakwerk hebben jullie geleverd! Inmiddels zijn afgelopen zaterdag ook 6 stopcontacten buiten geplaatst door de zoon van Jan, ook echt keurig werk geleverd, zodat je nu bijv. met je laptop fijn buiten kunt werken. Inmiddels hebben we het terras onder de overkapping leuk ‘aangekleed’ en zelfs met de hevige onweersbui van dinsdagavond is alles heerlijk droog gebleven. Wij zijn ‘dik’ tevreden!


fam J.Suijk

Best

Zeer tevreden met het eindresultaat en de geleverde service!!


Lianne scheepers

Best

Deze recensie gaat over de bouw van een identieke, gekoppelde overkapping aan ons huis en dat van de buren in mei 2017 (wel een late recensie maar daarom niet minder gemeend!). Door JPB werd meegedacht om het zodanig te construeren dat elkaars geluiden zoveel mogelijk zouden worden gedempt en bij bijvoorbeeld verhuizing het eigen gedeelte eventueel afgebroken zou kunnen worden zonder dat de buren daar last van zouden hebben. Dit is heel goed gelukt, ze werken met topmateriaal! De service is ook goed, een mankementje werd prima verholpen. En we willen graag bevestigen wat in een eerdere recensie staat: het zijn inderdaad vakmensen met humor!


Fam. van Kollenburg

Best